haal meer uit water campagne beeld Hydropure about pagina

Missie en visie

Water is een uitdaging. Doe beroep op ons ervaren team en ontdek voor uw project de opportuniteiten op het vlak van watermanagement. We volgen de laatste ontwikkelingen en integreren die steeds in al onze oplossingen en producten. Hierbij volgen we ook het financiële aspect van nabij op voor u.

Historiek

In 2017 richtten Bjorn Focke en Yvan Van den Broucke Hydropure op. Vrij snel veroverden ze hun plaats in de markt van het watermanagement en groeide het bedrijf. Miguel Liebaert en Jan Achten kwamen daarom de ploeg versterken. 

Miguel, biochemisch ingenieur, is verantwoordelijk voor de productontwikkeling en projectbegeleiding. Sedert 2021 wordt hij bijgestaan door Juhani Christiaen, ingenieur elektromechanica.

Jan is verantwoordelijk voor administratie en financiën. Verder werkt een team van een vijftal personen voor Hydropure: zij nemen installaties, onderhoud, productie … voor hun rekening. 

Werkwijze / van studie tot onderhoud

Hydropure helpt u om meer uit water te halen. Wij begeleiden uw watermanagement project van A tot Z. Omdat elke situatie verschillend is, hanteren wij hierbij een persoonlijke aanpak. Knowhow, kwaliteit en engagement zijn hierbij cruciaal.

 

Voorstudie

We vertrekken vanuit het project van de klant. We komen bij voorkeur ter plaatse om samen met de klant, het studiebureau en/of de architect de specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken.

 

Advies

Met de ingezamelde informatie gaan wij aan het werk. U krijgt een gefundeerd advies op basis van uw concrete noden en vragen. Uiteraard zijn onze adviezen toekomstgericht en voldoen onze oplossingen aan alle reglementeringen.

 

Projectontwikkeling

Na uw akkoord tekenen we de installatie in detail uit. In overleg en na uw definitieve goedkeuring gaat alles in productie bij onze vertrouwde en gecertifieerde leveranciers.

 

Installatie

Hydropure kiest ervoor om met regionale grondwerkers en aannemers samen te werken voor de plaatsing van installaties. U kunt echter ook zelf plaatsen of een plaatser voorstellen. Hierbij kan Hydropure bijstand leveren.

 

Onderhoud & service na verkoop

Hydropure blijft na plaatsing instaan voor de goede werking van de installatie via een periodiek onderhoud, staalafnames, interventies bij storingen …

 

Contacteer ons

Benieuwd hoe Hydropure u helpt om meer uit water te halen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Hydropure team - Yvan

Yvan Van den Broucke

Management
+32 477 75 27 83
yvan@hydropure.be

 

Hydropure team - Jan

Jan Achten

Finance & administration
+32 477 78 06 57
jan@hydropure.be

 

Hydropure team - Miguel

Miguel Liebaert

R&D - project engineering
+32 471 51 73 41
miguel@hydropure.be

 

Hydropure team - Juhani

Juhani Christiaen

Junior R&D – project engineering
+32 472 97 68 12
juhani@hydropure.be